Herbalife - Make a difference
UTGJØR EN FORSKJELL MED HERBALIFE

Herbalife ønsker å bidra til å  gjøre verden til et bedre sted å bo og arbeide.

Den globale overvekt- og fedmekrisen vokser for hvert år. Stadig flere voksne menn og kvinner defineres som overvektige, og Norden er intet unntak. Det er dermed et stort behov for økt fokus på bedre helse. Herbalife gir deg muligheten til å bidra.

Som en global anerkjent merkevare gir vi deg tilgang til  Herbalifes vitenskapelige utviklede produkter og en forretningsmulighet i verdensklasse, Herbalife setter sin stolthet i å være et utviklende velvære selskap og oppnådde i 2015 et detaljsalg på over 4,5 milliarder USD. Herbalife har vokst jevnt siden selskapet ble etablert i 1980!

Over 2.3 millioner distributører i mer enn 95 land har valgt Herbalife! Er du klar til å ta ditt valg? Vennligst fyll ut vårt kontaktskjema og et Selvstendig Herbalife Medlem vil kontakte deg.


Ansvarsfraskrivelse - Når du vurderer eller sammenligner ulike forretningsmuligheter vær oppmerksom på at det er ulovlig for en promotør eller deltaker i et handelssystem å overtale noen til å foreta en betaling ved å love fordeler for å få andre til å bli med i systemet. Ikke bli lurt av påstander om at høy inntjening er enkelt å oppnå.

Copyright © Herbalife International of America, Inc. Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt.. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
 
Herbalife har forpliktet seg til å følge Direktesalgsforeningens etiske regler og er et stolt medlem av
 
  • DSA: DF (Direct Selling Association) of Norway
  • FSE logo
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


nn-NO | 17.02.2019 10:51:09 | NAMP2HLASPX01