Why Choose Herbalife
HVORFOR VELGE HERBALIFE?
Om du bestemmer deg for å bli et Selvstendig Herbalifemedlem kan du nyte av disse fordelene:

Imponerende trening
Som et Selvstendige Herbalifes  Medlem, vil du få enestående trening, støtte fra et stort fellesskap av andre Medlemmer og konstant støtte og hjelp fra vårt kundeserviceteam.

Produkter basert på vitenskap
Hjørnesteinen i Herbalifes internasjonale omdømme er en rekke av våre kvalitets ernæringsprodukter. Som et Selvstendig Herbalife Medlem kan du selge vitamin-og mineraltilskudd, vektkontrollprodukter, produkter for personlig pleie eller vår sportserie H24,  Produktene er utviklet av verdenskjente forskere .

Utgjør en forskjell
Å gjøre en forskjell for andre menneskers liv er trolig det mest givende aspektet ved å bli et Selvstendig HerbalifeMedlem. Du vil forbedre velværen til dine venner, samfunnet ditt og mennesker i hele verden. Du kan være en del av nettverket av Herbalifes Selvstendige Medlemmer som bokstavelig talt forandrer liv.


Ansvarsfraskrivelse - Når du vurderer eller sammenligner ulike forretningsmuligheter vær oppmerksom på at det er ulovlig for en promotør eller deltaker i et handelssystem å overtale noen til å foreta en betaling ved å love fordeler for å få andre til å bli med i systemet. Ikke bli lurt av påstander om at høy inntjening er enkelt å oppnå.

Copyright © Herbalife International of America, Inc. Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt.. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
 
Herbalife har forpliktet seg til å følge Direktesalgsforeningens etiske regler og er et stolt medlem av
 
  • DSA: DF (Direct Selling Association) of Norway
  • FSE logo
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


nn-NO | 17.02.2019 12:00:25 | NAMP2HLASPX01