The Gold Standard

Gold Standard-garantier

Lave oppstartskostnader
Det er ingen krav til minstekjøp og kostnaden for Herbalife Medlemspakke er lav.

Det er ingen krav til kjøp av salgs- og forretningsverktøy for å starte eller oppnå suksess med ditt Herbalife-Medlemskap.
 
Pengene tilbake-garanti
Herbalife gir en fullt refunderbar, 90-dagers pengene tilbakegaranti for kostnaden for Herbalife Medlemspakke hvis Medlemskapet av en eller annen årsak avsluttes.

Det gis en 100 % refusjonsgaranti på produkter, for alle usolgte produkter som er kjøpt i løpet av de seneste 12 månedene hvis Medlemskapet av en eller annen årsak avsluttes.
 
Tydelig og direkte informasjon om forretningsmuligheten
Vi gir en tydelig, grundig og tidsriktig gjennomgang til potensielle Medlemmer når det gjelder mulig fortjeneste.
Skriftlig godkjenning
Vi krever at nye Medlemmer skriftlig skal godkjenne at de kjenner till Gold Standard-garantiene før Søknaden om Medlemskap og avtale blir godkjent.
 
Tydelige retningslinjer for påstander som gjelder produkt- og forretningsmuligheten
Vi gir en tydelig definisjon av hvert enkelt produkts fordeler og hvordan produktet skal brukes direkte på produktetiketten slik at rett produkt brukes på rett måte for å sikre beste mulige resultater.

Godkjente produktpåstander og produktinformasjon kan også finnes i produktbrosjyren i Herbalifes Medlemspakke, annen offisiell litteratur og på MyHerbalife.com.

Vi gir realistiske forventninger til forretningsmuligheten og hvilken innsats som kreves for å oppnå suksess på alle nivåer.
Herbalife og våre Medlemmer følger de strengeste kravene til etisk oppførsel. Hvis du får kunnskap om ikke godkjente påstander relatert til Herbalife-produktene, representasjoner relatert til fortjenestemuligheten som ikke er i tråd med offisiell Herbalife-litteratur, eller annen diskutabel oppførsel av et annet Medlem, vennligst kontakt Medlemsservice på tlf. 67 12 66 66.

Vi kan forsikre deg om at Herbalife i vårt samarbeid følger Gold Standard innen kundebeskyttelse.
Copyright © Herbalife International of America, Inc. Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt.. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
 
Herbalife har forpliktet seg til å følge Direktesalgsforeningens etiske regler og er et stolt medlem av
 
  • DSA: DF (Direct Selling Association) of Norway
  • FSE logo
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


nn-NO | 13.11.2019 12:48:18 | NAMP2HLASPX03