Herbalife is people, helping people
Endre liv med Herbalife

Herbalife hjelper folk
Herbalifes misjon er å endre folks liv gjennom en sunn, aktiv livsstil. Gjennom utdanning og veiledning har Herbalife i over 35 år hjulpet hundretusener av mennesker til å oppnå en sunnere livstil. Ved å bli et Selvstendig Herbalife Medlem kan du hjelpe andre med å oppnå det samme.

Støtte
Du er ikke alene når du utvikler din Herbalife virksomhet. Hvert Selvestendige Herbalife Meldlem får en personlig Sponsor. Din Sponsor kan du stille spørsmål, søke produkt-og forretningssråd og få gode tips om hvordan du best kan utvikle din egen virksomhet.

Gi tilbake til samfunnet
Herbalife tror på fellesskap og det er derfor Mark Hughes, Herbalifes grunnlegger, valgte å utvikle Herbalife Family Foundation (HFF). Hvert år donerer Herbalifes Selvstendige Medlemmer penger slik at vi kan undervise barn om fordelene med god ernæring. I Norden søtter Herbalifes Selvstendige Medlemmer HFFs prosjekt «Acres of Love». Les mer om prosjektet her.

Vennligst fyll vårt kontaktskjema for mer informasjon om å hvordan bli et Selvstendig Herbalife Medlem.
Ansvarsfraskrivelse - Når du vurderer eller sammenligner ulike forretningsmuligheter vær oppmerksom på at det er ulovlig for en promotør eller deltaker i et handelssystem å overtale noen til å foreta en betaling ved å love fordeler for å få andre til å bli med i systemet. Ikke bli lurt av påstander om at høy inntjening er enkelt å oppnå.

Copyright © Herbalife International of America, Inc. Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt.. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
 
Herbalife har forpliktet seg til å følge Direktesalgsforeningens etiske regler og er et stolt medlem av
 
  • DSA: DF (Direct Selling Association) of Norway
  • FSE logo
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


nn-NO | 17.02.2019 12:00:53 | NAMP2HLASPX01