build_your_own
START DIN EGEN VIRKSOMHET

- med Herbalife


Trenger du en ekstra inntekt?

Vil du være din egen sjef og selv velge hvor mye du skal jobbe?
Vil du starte din egen bedrift, men unngå store oppstartskostnader?
Vil du hjelpe andre med å nå sine ernærings- og helsemål?

Herbalife gir deg muligheten

Herbalife tilbyr deg muligheten til å bestemme hvor mye tid og engasjement du ønsker å vie til din selvstendige virksomhet.  Du kan selv velge hvor og når du arbeider, samt hvordan du strukturer virksomheten din. Beløpet du får utbetalt avhenger av hvor mye innsats du legger ned. Det er enkelt å komme i gang og du trenger ikke å ha tidligere erfaring fra næringslivet. Du vil bli tildelt et Selvstendig Medlem som blir din Sponsor og som er der for å hjelpe og støtte deg på veien i utviklingen av din virksomheten.

Ønsker du mer informasjon?

Fyll ut kontaktskjemaet og et Selvstendig Herbalife Medlem vil kontakte deg for en uforpliktende samtale.


Ansvarsfraskrivelse - Når du vurderer eller sammenligner ulike forretningsmuligheter vær oppmerksom på at det er ulovlig for en promotør eller deltaker i et handelssystem å overtale noen til å foreta en betaling ved å love fordeler for å få andre til å bli med i systemet. Ikke bli lurt av påstander om at høy inntjening er enkelt å oppnå.

Copyright © Herbalife International of America, Inc. Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt.. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
 
Herbalife har forpliktet seg til å følge Direktesalgsforeningens etiske regler og er et stolt medlem av
 
  • DSA: DF (Direct Selling Association) of Norway
  • FSE logo
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


nn-NO | 16.02.2019 22:22:25 | NAMP2HLASPX01